REAL AMERICAN PIZZA ROTTERDAM

REAL AMERICAN PIZZA ROTTERDAM The real American pizza!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1113 beoordelingen
5 apr 2020 om 11:30 Het is me order nr FY2BQ3. Ik heb 2 pak onion rings gebesteld. Ik ontving 1 pakket met 4 stuks erin. 4 stuks voor 6 euro is een grapje. Ik zal nooit meer iets bestellen.
5 apr 2020 om 8:08 Zeer lekker en supersnel thuisbezorgd!
4 apr 2020 om 12:50 Snel bezorgd top service
4 apr 2020 om 11:18 ik heb betaald voor patato wedges met saus en de saus heb ik niet gekregen en de spare ribs waren aan de koudere kant
3 apr 2020 om 2:05 Had 10 Hotwings bestelt krijg 4 kipnuggets dus ik bellen wouden ze geen goeie brengen
3 apr 2020 om 1:39 Pizza salami gekocht smaakte raar en was koud personeel aan de lijn gehad omdat eten te lang duurde was niet zo beleefd dus fuck it
2 apr 2020 om 19:58 Overheerlijk
1 apr 2020 om 22:23 Voor herhaling vatbaar
30 mrt 2020 om 1:28 Pasta was heerlijk! werd vtv gebeld dat het druk was, maar toch snel en warm ontvangen. Zal vaker bestellen!
30 mrt 2020 om 1:26 Heerlijke malse spareribs, echte aanrader.
29 mrt 2020 om 23:44 de pizza had ham erop, ik had gevraagd om die weg te laten
29 mrt 2020 om 23:12 Hadden hier de spareribs en patatjes (wedges) genomen. Spareribs smaakten alsof ze uit de magnetron kwamen, niet mals maar net kauwgom. Aardappel wedges waren ook totaal niet knapperig. Verder was een deel van de bestelling ook vergeten. Slechte ervaring